Jeroen de Vries

Huisarts Jeroen de Vries is eigenaar van de huisartsenpraktijk. Hij heeft in 2008 zijn praktijk gestart in  Aalsmeer Oost en heeft het gezondheidscentrum opgebouwd. 
In 2001 is hij afgestudeerd  als huisarts in het AMC.

Jeroen heeft ervaring opgedaan op meerdere gebieden: 

  • eerste hulparts AMC
  • verpleeghuisgeneeskunde
  • arts voor verstandelijk gehandicapten

Daarnaast is hij 10 jaar instructeur geweest voor special forces en militair verpleegkundigen. Hij geeft nog steeds les in spoedgeneeskunde aan huisartsen.
Verder is hij opleider aan huisartsen in opleiding.

Aandachtsgebieden: 

  • kleine chirurgie
  • rationele emotieve training
  • oogheelkunde
  • begeleiding van mensen met overgewicht. Voor meer informatie hierover, zie www.biamed.nl.
  • psychologie
  • bewegingsapparaat
  • sportgeneeskunde

Hij is werkzaam in de praktijk van maandag tot en met donderdag en op het avondspreekuur.


Sanne Kooijman

Huisarts Sanne Kooijman heeft haar geneeskunde opleiding gevolgd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Na deze opleiding wist zij dat ze huisarts wilde worden, echter om ervaring op te doen en zich meer in de kindergeneeskunde te verdiepen, is zij in Rotterdam op de kinderafdeling en neonatologie gaan werken. Vervolgens startte zij de huisartsenopleiding eveneens aan de VU. De diversiteit van het vak en de betrokkenheid bij de patiënt en het hele gezin maken voor haar het huisarts zijn zo mooi. Zij is zelf moeder van twee dochters en een zoontje. 

Sanne Kooijman werkt in de praktijk op maandag, donderdag en vrijdag om de week. Binnen de praktijk houdt zij zich bezig met het zorgprogramma Astma/COPD en de accreditering van de praktijk.​


Maarten Borg

Huisarts Maarten Borg werkt sinds mei 2015 in de praktijk.
Hij studeerde in Groningen en deed werkte daarna o.a. op de Eerste Hulp van verschillende ziekenhuizen. Tevens deed hij ervaring op in de interne geneeskunde, cardiologie en oogheelkunde.
Uit wetenschappelijke interesse is hij betrokken bij de richtlijnontwikkeling van het Nederlands Huisartsen Genootschap.
De huisartsopleiding volgde hij in Utrecht en momenteel houdt hij zich naast de reguliere patiëntenzorg o.a. bezig met zorg voor ouderen en medicatiebewaking in samenwerking met de apotheker. 

Dr. Borg is werkzaam in onze praktijk op de maandag en woensdag en om de week op vrijdag.


Fleur Pasmans

Sinds juli 2017 is huisarts Fleur Pasmans werkzaam bij ons in de praktijk. Zij heeft haar artsendiploma behaald aan de Universiteit van Maastricht. Fleur heeft nadien ervaring opgedaan binnen de spoedeisende geneeskunde en de interne geneeskunde. De huisartsopleiding voltooide Fleur aan het AMC.

Fleur Pasmans werkt op dinsdag, donderdag en vrijdag.

 

Joyce Sombroek

Joyce Sombroek is 29 jaar oud en heeft na haar studie in Ziekenhuis Amstelland gewerkt bij de interne geneeskunde, cardiologie, maag-darm-leverziekten en longziekten en daarnaast op de Spoedeisende Hulp van het OLVG.

Sinds maart is zij in opleiding tot huisarts in het AMC en komend jaar werkt zij hier in de praktijk.
Zij werkt onder supervisie van Dr. de Vries.

 

Wellicht ziet u haar!

Zij is aanwezig op maandag, dinsdag en woensdag.

Waarnemend huisarts

Bij verhindering van een van onze vaste artsen kunt u te maken krijgen met een waarnemend huisarts.
Wij vragen u hiervoor uw begrip.

Nederlands