Stichting GEZ Aalsmeer – Huisartsenpraktijk Aalsmeer Oost – Aalsmeer
Header afbeelding
Poldermeesterplein 18 1432 JZ Aalsmeer Tel:0297500810

Stichting GEZ Aalsmeer

GEZ

Bijzondere zorg

In gezondheidscentra werken niet alleen huisartsen, maar ook andere verschillende zorgverleners uit de eerste lijn. Dit samengaan bood de gelegenheid om de samenwerking tussen de eerstelijns zorgverleners binnen de gemeente Aalsmeer en andere organisaties die betrokken zijn bij de zorg, o.a. de gemeente, verder te verbeteren. Daarom is er een organisatie opgericht met de naam Stichting GEZ Aalsmeer. Deelnemers van deze Stichting zijn alle huisartsen in Aalsmeer,
Apotheek Groen en Fysiotherapie PACA.
De Stichting GEZ Aalsmeer heeft diverse zorgprogramma’s voor u ontwikkeld waaronder Stemmingsstoornissen en Valpreventie voor ouderen.

 

Vraag uw huisarts, praktijkondersteuner of fysiotherapeut of één van deze programma’s misschien  iets voor u is.
Of bekijk alvast de folders die u kunt vinden onder de informatiebalken van de zorgprogramma’s.

 

Zorgprogramma Stemmingsstoornissen

De term stemmingsstoornissen staat voor verschillende soorten problematiek, zoals een (lichte) depressie, of een angst- of paniekstoornis.

Het zorgprogramma Stemmingsstoornissen van de Stichting GEZ Aalsmeer, waarbij fysiotherapie, huisartsgeneeskunde en andere vormen van zorgverlening hand in hand gaan, is bedoeld voor mensen met zo’n stemmingsstoornis.

In de folder die u kunt vinden als u op onderstaande link drukt leggen wij u uit wat dit programma inhoudt, zodat u zelf een weloverwogen besluit kunt nemen of u wilt deelnemen aan dit programma.

Voor meer informatie zie de folder:  Zorgprogramma Stemmingsstoornissen

 

 

Zorgprogramma Valpreventie

Het probleem van vallen wordt steeds groter in Nederland. Een op de drie thuis wonende ouderen en verpleeghuisbewoners valt minstens eenmaal per jaar.
Het zorgprogramma Valpreventie van de Stichting GEZ Aalsmeer, waarbij fysiotherapie, apotheek en huisartsengeneeskunde hand in hand gaan, is bedoeld voor diegene die gevallen zijn of een vergroot risico hebben om te vallen.
Wanneer een oudere valt, heeft dit naast lichamelijke problemen, vaak ook andere gevolgen. Veel ouderen worden bang om te lopen of buitenshuis activiteiten te ondernemen.

In de folder die u kunt vinden als u op onderstaande link drukt leggen wij u uit wat dit programma inhoudt, zodat u zelf een weloverwogen besluit kunt nemen of u wilt deelnemen aan dit programma.

Voor meer informatie zie folder: Zorgprogramma Valpreventie