BIAmed – Huisartsenpraktijk Aalsmeer Oost – Aalsmeer
Header afbeelding
Poldermeesterplein 18 1432 JZ Aalsmeer Tel:0297-500810

BIAmed

Dr. de Vries begeleidt mensen met overgewicht op deskundige wijze met behulp van het BIAmed-programma.
Onder zijn begeleiding kan men afvallen op een verantwoorde en veilige manier.

Het programma bestaat uit:

  • Meting van de lichaamssamenstelling met behulp van de BIAmeting (impedantiemeting). Deze meting laat zien  hoeveel water, vet en spiermassa u heeft. Op basis van deze gegevens kunnen wij u helpen afvallen. De meting wordt in principe eenmaal per twee weken uitgevoerd. 
  • In de beginfase gewicht verliezen door toepassing van de BIAmed-maaltijdvervangers die tijdelijk één of twee maaltijden per dag vervangen; u verliest hierdoor vet maar behoudt spierweefsel.
  • In de vervolgfase het gewicht in balans houden door een gezond en uitgebalanceerd voedingspatroon. Voor dit voedingspatroon geldt als leidraad de Richtlijnen goede voeding van de Gezondheidsraad (Schijf van Vijf).

Meer dan eten alleen

Uiteraard gaat het binnen het programma om meer dan alleen maaltijden en maaltijdvervangers. Uw arts heeft veel kennis in huis over allerhande thema’s die met voeding te maken hebben. Samen met de uitkomsten van uw BIAmeting krijgt u veel informatie die u kan helpen om uw voedingspatroon aan te passen en het behaalde gewichtverlies vast te houden.

 

BIAmed Maaltijdvervangers | Dietistenpraktijk Waterland

 

Meer informatie?
Vraag gerust om een telefonisch consult bij Dr. de Vries voor meer uitleg of informatie.