Reizigersvaccinaties – Huisartsenpraktijk Aalsmeer Oost – Aalsmeer
Header afbeelding
Poldermeesterplein 18 1432 JZ Aalsmeer Tel:0297500810

Reizigersvaccinaties

Reisprik  heeft een (vrijwel) wekelijks reizigersspreekuur, bedoeld voor mensen die vragen hebben m.b.t. hun geplande reis. Tijdens het spreekuur wordt samen met een daarvoor gecertificeerd arts besproken welke zaken er van belang zijn gelet op uw gezondheid en uw bestemming. Zo nodig kunnen er ook de benodigde vaccinaties gegeven worden en kunt u het z.g.n. ‘gele boekje’ aanschaffen.

Het spreekuur vindt plaats op de woensdagavond tussen 18:00-21:00 uur, locatie Huisartsenpraktijk Aalsmeer Oost, mogelijk vind er in de toekomst nog een uitbreiding van het aantal uren plaats.

Deze vaccinatielocatie werkt samen met Reisprik (www.reisprik.nl)

Reisprik heeft contracten met alle grote zorgverzekeraars, zoals Zilveren Kruis, VGZ (Zekur, IZZ, IZA, UMC), Univé en CZ.
Informeer bij uw zorgverzekeraar of u in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vergoeding voor uw reisvaccinaties.

U kunt zelf een afspraak maken via de volgende link: https://rspk.vaccinatieregister.nl/onlineagenda/bf5e5363-aba4-40e2-83f0-45e4a831f4df

Daarin wordt u gevraagd een vragenlijst in te vullen mb.t. uw gezondheid en reisplannen. Vervolgens kunt u een afspraak maken op het spreekuur.

Alvast een goede reis en wellicht tot op het spreekuur!

 

Dr. Borg, huisarts, reizigersgeneeskundige.