MijnGezondheid.net – Huisartsenpraktijk Aalsmeer Oost – Aalsmeer
Header afbeelding
Poldermeesterplein 18 1432 JZ Aalsmeer Tel:0297-500810

MijnGezondheid.net

Regel uw zorg wanneer het u uitkomt met MijnGezondheid.net! 

MijnGezondheid.net is een internetplatform waarmee u diverse zaken online kunt regelen: het inzien van uw medisch dossier en
voor het aanvragen van e-consulten.

MijnGezondheid.net is voor u als patiënt gratis te gebruiken. Het is nodig dat u zich eenmalig aanmeldt voor deze dienst door het invullen van een online formulier. Vervolgens zullen wij uw aanmelding verwerken. Hierna kunt u inloggen bij MijnGezondheid.net door op het logo te klikken. Voor het inloggen is het nodig dat u Digid gebruikt of gaat gebruiken. Deze aanmelding is per persoon, dus ook voor kinderen.

 

Om u aan te melden (dit is eenmalig), kunt u de onderstaande stappen doorlopen:

Handleiding aanmelden MijnGezondheid.Net

Stap 1
Klik op de onderstaande aanmeldlink.

https://aanmelden.mijngezondheid.net/mgn-aanmeldformulier/?code=5P9131%2Fu5M3VWj9d3Yx%2B7%2BDcVLkXb3Z3jaVar%2BV2C%2F2BF2cvzC6ZzRPjh99uHgD5

Stap 2
Wanneer u op de link heeft geklikt ziet u een informatiefilmpje en kunt u doorklikken naar een inlogscherm. Klik op ‘Direct aanmelden‘.

  • Vul uw gegevens in en druk op verzenden.
  • U krijgt nu een bevestigingsmail waarin staat dat uw aanvraag is verzonden. Wanneer uw huisarts u heeft aangemeld, krijgt u een bericht en kunt u inloggen op mijngezondheid.net.

 

(Veelgehoorde melding bij aanmelden: soms komt er een foutmelding bij het versturen van het aanmeldformulier. Bij het veld ‘postcode’  moeten de vier cijfers en de twee letters ZONDER spatie worden ingevuld. Ook mét spatie verkleurt het vakje helaas, maar stuit je op een foutmelding.

 

Voor meer informatie klik op onderstaande button: 

MijnGezondheid.net

 

U kunt ook toegang krijgen via de app MedGemak:

MedGemak app -

De app MedGemak is een aanvulling op het patiëntenportaal MijnGezonheid.net. Met deze gratis  app heeft u op uw smartphone 24/7 inzicht in uw medicatie, kunt u kiezen om gebruik te maken van de handige inneemwekker en kunt u ons ook een bericht of vraag sturen.